“You are too accurate”

Nu är jag verkligen på gång. Två ytterväggar klara för att resas. Väggarna har jag sågat upp och förberett som en byggsats. Därefter har jag på platsen där de ska resas monterat ihop dem med skruv. Jag har varit noggrann. En granne (ett trevligt par från Irland och USA som har ett sommarställe några hundra meter bort) kom på besök och tyckte att jag var för noggrann. Han har själv byggt ett stort sommarhus, men kanske lite mer på känsla. Jag vill vara noggrann för att eliminera misstag. Det är otroligt kul att jobba med dessa tunga träreglar, 45×220 mm, att forma dem och få dem att passa ihop i slutändan. En doft av nysågade furureglar ligger tung över byggarbetsplatsen.

2 tankar kring ”“You are too accurate”

 1. Johan

  Är du FÖR noggrann? Jag som trodde du skulle haffsa ihop huset! 😉 Vilket drag ser riktigt bra ut för övrigt. Vi kommergärna ut på en slät kopp + inspektion snart om vi får!

  Svara
  1. Niklas Edelström Inläggsförfattare

   Hej Johan!
   Det är ett grymt drag härute! Vi får höras om ett besök, nu är det mycket att stå i. Väggar ska upp, taket ska på, locket ska läggas på brunnen etc.
   Vi får höras!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *