Aspö by night

Sensommaren går mot höst och både tjocktröja och arbetsbelysning åker fram kvällstid. Sista rycket här ute innan hela familjen flyttar tillbaka till stan och det blir långa dagar och sena kvällar.

montering_board1

Just nu innertaksarbete med montering av oljehärdad board, 3,2 mm.

5 tankar kring ”Aspö by night

 1. Mats

  Mycket inspirerande blogg! Väldigt imponerad av den struktur som arbetet präglas av. Vore kul o se foto där man ser bägge huskropparnas placering!

  Svara
  1. Sizzling

   Hej! Me5ste tyve4rr se4ga att alla regler kring det he4r, som knakse e4r resultatet av tidigare fusk..vad vet jag..gf6r att jag inte kan rf6sta alls. Jag har ingen dator hemma, och ne4r jag kommer till jobbet se5 verkar det som om vi har samma ip-adress vi som sitter he4r. Ff6r ngn annan har redan rf6stat och ne4r jag klickar mig till mastbloggspriset ge5r det itne att rf6sta. Gf6r mig enormt ledsen, speciellt eftersom de stf6rsta bloggarna och den som kommer vinna sje4lva fuskat av vad jag fe5tt veta. Tycker det e4r fel att de stora, som redan vunnit en ge5ng 1. fuskar och 2. fe5r vinna igen. Jag vet att det e4r flera de4r ute som tycker att de be5da borde diskvalificeras fe5r osportsligt beteende, rf6stfusk mm. Tack ff6r ett fint pris och engagemang men det ke4nns mkt tre5kigt att jag inte kan rf6sta, e4n mindre att priset gynnar fel personer. Carin och tjejerna pe5 jobbet

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *