Deadline, pool och hängrännor

Nu är det inte lång tid kvar tills dess att vi måste lämna bygget och åka till Stockholm och ta upp vardagslivet igen. Barn ska börja på dagis, nya uppdrag med företaget, gymnastik på söndagar mm mm. Det ska bli kul. Självklart kommer husbygget att fortsätta när vi får tid under vinterhalvåret. Planen är då att att utsidan ska vara helt klar förutom fönster. De levereras i mitten av september. Då har vi en snygg utsida och vi har nått vårt mål. Sedan återstår insidan. Den ska vara klar innan nästa sommar. Då ska vi inte behöva hyra ett hus, då ska vi kunna flytta in i det mindre huset.

Idag har jag brottats med en del logistikmissar och takkonstruktionslösningar. Men snart är det dags att måla och få upp panelen. Det kommer att bli spännande. Takarbetet var slitigt och det krävdes en paus efter några intensiva veckor. Jag var otroligt trött i kroppen. Men ett dygn med familjen på hotell med pool, var otroligt bra rehabilitering. Nu är vi igång igen! Stuprännor och krokar för hängrännor var dagens inköp.

Hotellpoolen

Hängränna från Icopal

4 tankar kring ”Deadline, pool och hängrännor

  1. Mattias Johansson

    Tjena!
    Synd att man bor så långt bort, hade varit jävligt kul att kolla in vad ni har skapat i sommar, följer ju troget ert ”bloggande” om bygget, och som en hängiven följare kräver jag härmed lite mer bilder!!
    /Mattias

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *