Lite drama vintern 2015

vinter_2015I vinter har vi tagit det lugnt med husbygget och istället fokuserat på jobb, vinter, influensavirus, renovering av lägenhet, fjällenresa, bilkrascher med mera. Senast jag var ute vid huset tog jag emot en förrådscontainer som kommer att vara ovärderlig i nästa fas, dvs att bygga klart inne i det stora huset. Det är framförallt grovförvaring som behövs. Just nu står cyklar, gräsklippare och trängs med reglar och isolering. Då tänkte jag slippa bygga ett förråd och istället köpa en förrådscontainer. Jag ser det också som en fin utmaning att skapa en huskropp utifrån containern. Den ska kläs i svart panel och från den ska en carport-volym komma ut. Den kommer att smälta väl in med resten av huskropparna. Ritningar på detta kommer senare.

När jag hade tagit emot containern och sedan flyttat över en del material dit var det dags att åka hem. Det skulle jag aldrig ha gjort. Då slog en fruktansvärd blixthalka till i och med att temperaturen sjönk. Ute på E20 släppte framdäckens fäste och jag gled av vägen och kraschade i vägräcket. Denna kväll var det tre andra längs med E20 kring Strängnäs/Eskilstuna som gick samma öde till mötes. Ingen skadade sig vad jag vet. Tack till Janne Hellström i Strängnäs som visade stort mod och plockade upp mig vid vägkanten trots att bilar körde förbi. Och brandkåren såklart. Men, inget ont som inte har något gott med sig. Bilen gick till skrot och nu har vi en nyare bil som vi är mycket nöjda med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *