Maskinparken 1.0

Nu har jag äntligen bestämt vilken såg jag ska ha, det blir en Bosch Kap-/Geringssåg GCM 10 S. En ›blå‹ Bosch, vilket innebär deras serie för proffs. Den är betydligt mer rejäl än deras gröna serie för amatörer. Jag beräknar att lämna amatörnivån inom kort så att jag förtjänar denna maskin :).

Jag har också köpt ett rejält stativ. Denna maskin är ett nyckelverktyg och ska hålla många år, därför vill jag ha bra kvalité. 8 500 kr på Proffsmagasinet i STHLM.

4 tankar kring ”Maskinparken 1.0

 1. Mattias Johansson

  Ser stadig ut, bra att du inte hoppade på Dewalt-tåget, lyckades ha sönder en sådan rätt fort. Däremot gör Dewalt grymma skruvdragare.
  /M

  Svara
 2. Niklas Edelström Inläggsförfattare

  Hej Mattias!

  Ingen åsikt om DeWalt, men sågen jag köpt verkar rejäl. Har precis varit och hämtat den på lanthandeln här. Väntar fortfarande på stativet dock, kom igen nu Posten!

  Är det mycket snickrande på din villa? Gutt att du sliter lite med kroppen! Du behöver det. Jag behöver det definitivt…

  mvh Niklas E.

  Svara
  1. Mattias Johansson

   Hello.
   Inte överdrivet mycket byggande här, fått upp lite plank och så på uppfarten, lite mer av den varan när vi kommer hem från Gotland.
   Tanken var att jag skulle bygga ny altan i sommar, men jag gör nog det till hösten, Albin är alltför ”mobil” och när tillfälle ges är den befintliga altanen go att ha. Alltså får det bli ett projekt till höst alt. våren nästa år.
   Mitt stora problem är verktyg, känns som att 60% av tiden går åt att hitta rätt prylar, eller att man förbannar sig själv för att man varit snål och köpt billig skit. När det kommer till verktyg är hög kvalité A och O!
   /M

   Svara
   1. Niklas Edelström Inläggsförfattare

    True!
    Min erfarenhet är att om man ska ha bra kvalité måste man köpa verktyg för professionella och det finns INTE på byggvaruhusen. Då måste man köpa där proffsen köper. Och det finns många webbutiker för yrkesverksamma. Då slipper man också trängas med alla dessa semestersnickare som ska bygga altan ;).

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *