Stress inför betonggjutningen!

Nu måste vi öka takten för att bli klara inför betonggjutningen! Jag har varit i kontakt med specialister som ska hjälpa oss med detta. Att få en fin betongplatta är något vi måste ha hjälp med. Eftersom vi ska ha betongen som golv, är det viktigt att den blir jämn och fin då det är en central del av utformning. Vi hoppas få till en rå, gedigen, men ändå mjuk upplevelse av att ha betong som färdigt golv.

Vi hoppas att Mange, som ska hjälpa oss med detta, har tid även att vi just nu befinner oss i de mest intensiva semestertider. Vi är dessutom försenade, detta skulle gjorts för någon vecka sedan.

Betong är ett otroligt fint material, OM man vet  hur man ska använda det. Den japanska arkitekten Tadao Ando vet hur man jobbar med betong som en del av upplevelsen. På bilden ser man Church of Light som har snitt i betongytterväggen som skapar ett kors av ljuset som letar sig igenom.

3 tankar kring ”Stress inför betonggjutningen!

 1. Matte

  Härligt Nicklas!! Nu börjar det hända saker. Sjösatte snipan i går, BG runt Kungsholmen i augusti!!
  Ett tips till betongen, använd samma batch annars blir det som mitt betonggolv, olika nyanser!!

  Svara
   1. Gissela

    Saknar statistik som vikeln produkt som se4ljer be4st och se4mst och hur me5nga man har se5lt samma som mest och minst visade. Enkelt kunna sje4lv exportera data till excel ff6r att snabbt uppdatera som t.ex pris, vikt eller annat om varan, ff6r manuellt tar ff6r le5ngtid. Le5ta rabattkoderna vara le5st till den angivna varan man vill ha. Ff6r idag kan kunden sje4lv anve4nda rabattkoden pe5 vikeln produkt som helst. Saknar att mina c5F och ff6retagskunder utrikes inte kan handla utan moms.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *