Strul med verktyg!

Härom veckan tänkte jag fixera alla panelbrädor genom att gå över dem med spikpistol. Två spikar på varje bärläkt (brädan som panelen sitter fast i), en spik på vänster sida och en spik på höger sida för att brädan inte ska bli konvex/konkav i formen. Det blir en hel del spik. Därför inhandlades en spikpistol på Blocket. Den fungerade sådär. Som vanligt, man måste ha bra verktyg, det finns inga billiga genvägar. Till slut köpte jag en ny Senco-pistol. Senco var de som ›uppfann‹ spikpistolen, med andra har de vid det här laget produktutvecklat och säljer nu riktigt bra pistoler. Dock var jag ouppmärksam och fick fel dimension på spiken, 50 mm långa när de ska vara minst 55 mm. Det gick bra ett tag till dess att jag fick ›eldavbrott‹. Nu ligger snart pistolen på köksbordet för att plockas isär och få ut spikarna som fastnat. Nästa gång jag åker till huset är jag fast besluten att få dit all spik. Inget ska stoppa mig denna gång!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *