Schaktning, regnvatten och kroppsarbete

I veckan har vi fortsatt jobba med tomten. Vi tänkte att regnvattnet från halva stora husets tak ska ledas bort från huskroppen och sedan ner i ett vattenhål. Istället för att spränga här och leda bort vattnet utanför tomten tänkte jag att det lika gärna kan få bildas en liten damm här som kan bli ett charmigt inslag i trädgården. Dammen ligger inte i fara för någon av huskropparna. På bilden ser man avloppsröret som börjar runt husknuten där stupröret ska komma ner och sedan tar sig vidare ner mot Mälaren och landar i ett litet vattendrag. Nu är ca 350 kvm klart för att rulla ut gräs på i vår.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *