Förberedelse för förråd och carport

I dagarna har vi förberett för att kunna ställa en förrådscontainer på tomten. Denna ska kläs med svart panel som övriga huskroppar (viktigt!). Sedan ska vi bygga på en takkonstruktion som utgår från denna för att skapa en carport. Ett nätt litet byggnadsprojekt. Lagom. För detta krävdes ca 15 ton 16-32 makadam. Nu är plattorna avvägda och hel del grus har skyfflats för hand även att Bosse hjälpte till med sin ögonsten, en traktor av märket John Deer.

En förrådscontainer är extremt viktigt att få dit just nu. Arbetet med inredningen i den stora huskroppen ska snart påbörjas och då är det extremt viktigt att den töms på studsmattor, gräsklippare, leksaker etc som nu tar stor plats på golvet. Containern kommer med kranbil nu på onsdag. Det ska bli synnerligen skönt att få förrådsyta. Ett snabbt lätt sätt att få till ytterligare en huskropp. När den sedan kläs med svart panel kommer den att smälta in med de andra huskropparna.

På bilderna kan man även se en del av arbetet med att lägga ner dräneringsgrus och fylla upp med makadam mot husgrunden. Ett slitsamt arbete som kräver minst tre dagars rehab.

vagen_upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *