Höstpyssel och några pusselbitar till

host_oktober_1

Nu har vi haft en paus i byggandet i ca en månad. En välbehövlig byggpaus. I helgen var hela familjen och fixade lite kring huset. Studsmattan skulle packas ihop, virke skulle in huset, taket skulle säkras ytterligare. Vi spacklade spikskallarna med asfaltsmassa för att taket ska klara vintern med bara en underlagspapp på. Det som nu återstår innan man kan lämna huset för vintern är att täta kring alla fönster och få dit plåtar. Fasaden behöver också några panelbrädor till som man kan se i bilden ovan. Cirka två dagars jobb förhoppningsvis. Det är svårt att hitta tid när jag samtidigt måste sparka igång egna företaget. I veckan blev jag klar med företagets webbplats för er som undrar vad jag egentligen jobbar med när jag inte bygger hus. Jag driver en liten designbyrå som heter Edelström Design. Jag gör företagsidentiteter, logotyper, design för webb och print.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *