Ny artikel på ByggaHus.se

I veckan publicerades en ny artikel på byggportalen ByggaHus.se. Denna gång handlade det om hur vi gick tillväga mer praktiskt när vi påbörjade bygget i somras.

Man blir sporrad av att läsa artikeln. Det kommer att behövas inför helgens marathon-byggande! Då ska jag lämna familjen i stan och jobba två 14 timmars pass och för första gången sova över i huset. Bra om jag då får till isoleringen, annars blir det kallt. Jag har iofs säkrat upp med både tält och sovsäck som håller för minusgrader. Tältet tänkte jag slå upp inomhus för att stänga in mig och slippa se byggarbetsplatsen och samtidigt slippa frysa. Nu är det första gången vi frångår vår regel att inte bygga på helger. Men det känns som att det behövs. Jag har inte kunnat bygga på vardagar de senaste veckorna pga för mycket jobb.

1 tanke kring ”Ny artikel på ByggaHus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *