Den Självplågande Fasen

Nu har jag inlett den självplågande fasen. Byggandet i somras med bar överkropp, klarblå himmel och en ljummen sommarbris från Mälaren är ett minne blott. I helgen körde jag ett marathonbyggande från tidig lördagsmorgon till sen söndag kväll och fick ihop 25 arbetstimmar. Jag hann med att isolera och montera ångspärr och ytterligare ett lager reglar på det lilla huset. Nu är huset tätt och isolerat.

Vid halv tolv på lördagkvällen monterade jag upp nyinköpt popuptält, stängde ute byggkaoset och knoppade in efter att ha finjusterat elementet och pratat med Elin. Efter lite anpassning av sovsäck sov jag tungt. Frun tycker att jag är galen, men det är nu det avgörs. Ska vi ha ett fläskigt sommarhus kan vi inte ligga hemma och lata oss.

3 tankar kring ”Den Självplågande Fasen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *