Ny visualisering av ”Waterfront Facade”

Jag kände att det var dags att ta ritningarna ett steg till. Nu kan man bättre se hur huset kommer att se ut med sin svarta träfasad och stora glaspartier. Jag hittade en fönsterreflex på nätet som motsvarar den utsikt man har från sydvästra sidan ner mot Mälaren. På listan av saker att göra står också att göra 3D-visualiseringar, men det får vänta. På tal om visualiseringar av hus: Jag har precis formgivit en bok om ett husprojekt i Djursholm, Stockholm. Boken ska användas i marknadsföringssyfte och lyfter fram huset genom de otroligt vackra visualiseringar som är gjorda av Diakrit. Huset byggs och formges av Future Level med Joseph Higwall i spetsen. Imponerande hus och kul att få formge boken om det. Webbplatsen om projektet, Djursholm – Björkebergavägen 4A, baseras på boken.

2 tankar kring ”Ny visualisering av ”Waterfront Facade”

  1. Niklas Edelström Inläggsförfattare

   Hej Håkan!

   Vi har tänkt att använda Svart Falu Rödfärg… låter konstigt med det är väl så den kallas.
   Den har en fin matt svart yta och när det blir dags att måla om slipper man skrapa. Man kan måla direkt på den gamla färgen.

   Först hade vi tänkt att ha en silvergrå yta med järnvitrol. Vi ändrade oss efter ha sett en del sådana hus. Det blir ofta flammigt och inte en jämn ton. En fasad i norrläge kan se helt annorlunda ut än en fasad i söderläge.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *