Plywoodskivor under konstruktion

Nu nar jag börjat såga upp plywoodskivorna som jag köpte från Bonnet.se. Det tog ett tag att sätta upp miljön i snickarboden i bostadsrättsföreningens källare, men nu går det faktiskt ganska snabbt att massproducera skivorna. Jag var tvungen att modifiera sågens parallellanslag lite för att få rätt mått på det längsgående snittet för att få rätt bredd.

Skivorna kommer att vara 120 cm x 60 cm, eller något mindre för att skapa ett mellanrum på någon millimeter.

Sågen jag använder är en Boschsåg från deras proffsserie.

3 tankar kring ”Plywoodskivor under konstruktion

  1. Daniel

    Hej,

    Varför investerar du inte i en Festool sänksång? Kan varmt rekommenderas, har använt min Festool sjukt mycket under renoveringen.

    // Daniel

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *