Jakten på prisvärd plywood slutade på Bonnet.se

Hela hösten har jag varit på jakt efter billig och prisvärd plywood av bra kvalité, dvs fina furuformer och fri från kvistar. Jag har kollat på alla kända byggvaruhus, men till slut hittade jag ett företag i Norrköping som levererar riktigt billig och prisvärd plywood, Bonnet.se. Jag bestämde mig för att åka ner och kika på dem handgripligen. Min storebror bor också i Norrköping, därför kunde jag även göra ett besök där. Väl på plats bestämde jag mig för plywood med 10 mm tjocklek. Det är styvt nog, och lättare att hantera, än 12 mm. Eftersom vi ska ha plywood på väggarna, plus att det kommer att bli ett mycket centralt inslag i formen, är det viktigt att den plywood vi väljer är av hög kvalité. Den som jag hade sett ut på deras webbplats, 10 mm, var precis som jag hoppats på – stora, fina och organiska furuformer utan kvistar. Jag köpte 25 st som ska räcka till den mindre huskroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *