Nu börjar jakten på arbetstimmar

Nu går vi in i en viktig fas. Vi måste få klart det mindre huset till midsommar då hela familjen flyttar ut. Jag kommer att börja byggandet på heltid 1a juni. Då tar jag tjänstledigt från mitt eget företag, Edelström Design. Tiden är knapp. Jag måste jobba vidare med de kommande arbetsmomenten samtidigt som jag jobbar med uppdrag i mitt företag. De projekt jag nu jobbar med och de som jag ska påbörja, måste vara klara innan 1a juni. I den bästa världar har jag också rest stommarna innan familjen kommer ut. Det känns som en säkrare plats att hänga på om dessa är resta och förankrade. Tomten måste också vara anpassad för barnen. Det måste finnas en gräsmatta som de kan springa runt på. Det återstår att se om jag klarar det. Mycket står på spel.

tidplan_2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *